З архіву ПУ. Ватофіл з українським паспортом Олександр Гвоздик програв нокаутом росіянину об`єднавчий бій за два пояси чемпіона світу

Харків'янин Олександр Гвоздик, котрий володів чемпіонським титулом за версією WBC, у 10 раунді зазнав дострокової поразки від росіянина Артура Бетербієва технічним нокаутом. Бій пройшов у суботу 19 жовтня 2019 року зранку за київським часом у Філадельфії, зазначають Патріоти України.

Вже у кінцівці першого раунду рефері рингу відрахував українцю нокдаун, після того як він перечепився через ногу росіянина. Втім, перед початком раунду суддя нокадун скасовує, визнавши свою помилку.

До сьомого раунду обидва боксери видавали майже рівний бій, з великою кількістю викинутих ударів. Бетербієв частіше бив, скорочував дистанцію і цим самим завдав Гвоздику чимало проблем. Українцю не завжди вдавалося тримати комфортну для себе дистанцію і після атак Бетербієва не рятували навіть клінчі, оскільки росіянин був дуже агресивний.

Восьмий раунд був однозначно за українцем, після того як росіянин пропустив серію з джебів, але навіть не похитнувся. У дев`ятому раунді Гвоздик видихався і ледве вистояв в рингу. Бетербієв настирно атакував і пробивав захист українця, знову скорочуючи дистанцію. У десятому раунді знову відчутна перевага Бетербієва і Гвоздик тричі побував у нокдауні. Після цього рефері зупиняє бій, зафіксувавши перемогу Бетербієва технічним нокаутом у десятому раунді.

Для Гвоздика це перша поразка у 17 боях. Для Бетербієва це 15 виграш, причому 100% показник за перемогами нокаутом.

Нагадаємо, екс-чемпіон неодноразово заявляв, що не вірить в те, що Росія напала на Україну, а також радив Олександру Усику дивитися "правдоруба" Шарія.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...